Anders


  • Close

P1050258 Anders websiteaIk woon in het dorp van de omgekeerde schepen. Vele van de vaartuigen die er in de loop der eeuwen, waar dan ook, zijn vergaan, weten we te bergen en worden uiteindelijk, hoe dan ook en één voor één, opgelapt, omgedraaid en aangesloten op hetgeen hen is vóórgegaan, van ons dorp al dééluitmaakt. Onze onderkomens groeven we op uit de bodems van alle wereldzeeën.

Ooit definiëerden we zinnigheid en daar leven we naar. Een ieder van ons die de essentie van zinnigheid weet aan te scherpen en hiermee als uitkomst het individuele en kollektieve weet te verrijken, wordt benoemd tot Gloedvolste Kielbalk van de Daad.

Je gaat er omhoog en omlaag. Achter iedere hoek grapt er een andere verrassing. Gasten worden er door geinige gidsen teruggebocht en langszijgestrekt, ontbrainwasht en rondom opgekieteld weer op het juiste spoor gezet. There is a horrorshow outside. Die gasten staan in de rij. Ellenlange wachtlijsten hebben we ervan. Ze verspreiden zich erna om eigen dorpen te stichten.  Met zinnigheid als basis apen we elkaar nu allemaal na. De gekst denkbare stijlen en visies dóór en naast elkaar. De schitterendste heksenketels als hoofdrolspelers in de mondiale theaterzaal.